Η κοινότητα του Wordpress έχει δημιουργήσει μια ecommerce πλατφόρμα το WooCommerce το οποίο είναι open source, το οποίο σημαίνει ότι έχετε πλήρη κυριότητα του καταστήματός σας. Με τη βοήθεια των api λειτουργιών του, το WooCommerce είναι ευέλικτο, επεκτάσιμο, και μπορεί να ενσωματωθεί σχεδόν με οποιαδήποτε υπηρεσία. Τα δεδομένα του καταστήματος είναι προσβάσιμα οπουδήποτε, οποτεδήποτε και 100% ασφαλή.

TI EINAI TO WOΟCOMMERCE;

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Δυνατότητα διαχείρισης των παραγγελιών και επεξεργασίας τους (παραλαβή, επεξεργασία, ολοκλήρωση, ακύρωση) μέσω ενός ιδιαίτερα εύχρηστου περιβάλλοντος

PRODUCTS

Δυνατότητα εγγραφής πληροφοριών απλού, πολλαπλού και εικονικού προϊόντος όπως Ονομασία, Τιμή, Διαθεσιμότητα, Αποθήκη, Χρώματα, Κατασκευαστής, Μικρή και Μεγάλη Περιγραφή κ.α.

TAMEIO

Δυνατότητα πληρωμής των προϊόντων που έχει εισάγει ο πελάτης στο καλάθι του μέσω εγγραφής ως μέλους ή ως απλός επισκέπτης

ΠΥΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Δυνατότητα πληρωμών μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης, Αντικαταβολής, Paypal

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δυνατότητα δημιουργίας μεταφορικών ζωνών οι οποίες μπορεί να έχουν δωρεάν μεταφορικά (free shipping), μεταφορικά με χρέωση συγκεκριμένου ποσού (flat rate) ή παραλαβή από το κατάστημα (store pick up)

ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Δυνατότητα εισαγωγής εκπτωτικών κουπονιών για γενικές ή μοναδικές προσφορές προς τους πελάτες σας

SYSTEM E-MAILS

Δυνατότητα Αποστολής ενημερωτικών e-mails προς τους πελάτες ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται η παραγγελία ( π.χ. παρελήφθη, επεξεργάζεται, ολοκληρώθηκε)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ WOΟCOMMERCE