Τι προσφέρουν τα Social Media;Η προβολή των επιχειρήσεων στα Social Media και η διαφήμιση Facebook βελτιώνουν σημαντικά την εικόνα της εταιρίας σας. Μπορείτε να χτίσετε σχέσεις και να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας, αυξάνοντας παράλληλα την αναγνωρισιμότητα σας. Μετά την κατασκευή ιστοσελίδας, μέσω της σωστής διαχείρισης social media, μπορείτε επίσης να αυξήσετε σημαντικά την επισκεψιμότητα του website ή του e-shop σας. Αυτό μεταφράζεται φυσικά ως αύξηση των πωλήσεων στα προϊόντα ή στις υπηρεσίες που παρέχετε.


Oι χρήστες του Διαδικτύου ανέρχονται στα 3,5 δισεκατομμύρια. Έως τις αρχές του 2018, περίπου 3 δισεκατομμύρια από αυτούς διατηρούσαν λογαριασμό σε ένα ή περισσότερα social media. Συγκεκριμένα, το Facebook μετρά 2 δισεκατομμύρια χρήστες, το Twitter έχει σχεδόν 330 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς, το Instagram αποτελεί τον νέο ανερχόμενο «βασιλιά», με 800 εκατομμύρια χρήστες, και το YouTube έχει πληθυσμό 1,5 δισεκατομμυρίων.

Δώστε έμφαση στο συναίσθημα

Εάν θέλετε οι άνθρωποι να αλληλεπιδρούν με την επιχείρησή σας, «βουτήξτε» στην ψυχολογία τους και πυροδοτείστε τους συναισθήματα που θα τους παρακινήσουν να πραγματοποιήσουν μια δράση.

Αντί λοιπόν να εξυμνείτε την αξία του προϊόντος σας, εστιάστε καλύτερα σε κάτι που αιχμαλωτίζει τα συναισθήματά τους.  Το πιο πιθανό είναι να αναζητήσουν τη λύση που χρειάζονται από εσάς!


Η γνώση του ακροατηρίου σας είναι το κλειδί για την επίτευξη υψηλού ποσοστού αφοσίωσης. Κάθε διαφημιστική καμπάνια θα πρέπει να στοχεύει μια εστιασμένη ομάδα βασισμένη σε ενδιαφέροντα, θέσεις εργασίας, σχετικούς ανταγωνιστές και προηγούμενη αλληλεπίδραση με το brand σας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν διαφορετικές επιλογές στόχευσης ανάλογα με τον τύπο της διαφήμισης που θέλετε να δημιουργήσετε. Αν δεν είστε σαφείς σχετικά με το ποιον πρέπει να στοχεύσετε και γιατί, σας συνιστούμε να κάνετε έρευνα στους πελάτες σας για να κατανοήσετε πώς αλληλεπιδρούν με την επιχείρηση, το εμπορικό σήμα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Με ολοένα και περισσότερα brands να ανταγωνίζονται για την προσοχή των ανθρώπων στα social media, οι συνηθισμένες δημοσιεύσεις δεν είναι πια αρκετές. Πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που θα ταιριάζει με το κοινό σας. Στην 360mts δίνουμε προτεραιότητα σε συναρπαστικά γραφικά, τα οποία είναι απαραίτητα για τα κλικ αλλά και για τα υψηλά ποσοστά μετατροπής (conversions) στα social media.

Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό ότι τα social media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρησιακής ανάπτυξης. Το να μην έχει μια επιχείρηση σήμερα παρουσία στα social media αυτόματα σημαίνει ότι χάνει πελάτες.

Γι’ αυτό ακόμη και τα πιο μικρά brands έχουν μπει στο διαδικτυακό τοπίο και προσπαθούν πάση θυσία να αξιοποιήσουν τις διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να πετύχουν το πολυπόθητο engagement έτσι ώστε να ενισχύσουν το reach και τα conversions– ιδίως στο Facebook.

Στην 360mts θα δημιουργήσουμε τις πιο αποτελεσματικές διαφημίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας

Στόχευση Κοινού

Αύξηση Πωλήσεων

Αύξηση Αναγνωρισιμότητας


Στην 360mts Δημιουργούμε νέους επαγγελματικούς λογαριασμούς στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube κλπ) ή αναβαθμίζουμε τους ήδη υπάρχοντες, δημιουργώντας μοναδικό περιεχομένου (γραφικά – φωτογραφίες -videos) με στόχο την εντονότερη διάδραση του κοινού σας.Παράλληλα σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες για την τόνωση των πωλήσεων ή της αναγνωρισιμότητάς σας.


Πριν ξεκινήσεις πρέπει να είσαι βέβαιος ότι έχεις σαφώς καθορισμένους στόχους και στρατηγική.Ξεκαθάρισε τι αυτό που τελικά θέλεις να πετύχεις μέσω των Social Media για την επιχείρησή σου.Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί τη στρατηγική σας

Ανέβαζε συχνά νέο περιεχόμενο. Η συχνότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα το αντικείμενο δραστηριότητας της επιχείρησής σου. Αν έχεις e-shop ή κατάστημα λιανικής, τότε η ανάγκη είναι καθημερινή. Αν έχεις μια τουριστική ή εποχιακή επιχείρηση θα πρέπει την περίοδο αιχμής να ανεβάζεις καθημερινά νέα posts και τους off season μήνες να δημοσιεύεις λιγότερες αναρτήσεις. Η γενική πρακτική πάντως προτείνει ένα νέο post κάθε δύο ημέρες ή και καθημερινά.

Είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα

Στην 360mts έχουμε πλάνο

Μίλησε με πλάνο και στρατηγική. Μην ξεκινάς το πρωί και να αναρωτιέσαι τι να γράψεις σήμερα. Έτσι, όχι μόνο χάνεις χρόνο αλλά κινδυνεύεις να δημιουργείς πρόχειρο και επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο. Στην αρχή του μήνα σχεδίασε τι θα πεις, πότε θα το πεις και πώς θα το πείς.

Μαζί θα διαμορφώσουμε το πλάνο, το περιεχόμενο και τη συχνότητα των αναρτήσεων

"Στην εποχή της 3ης Βιομηχανικής Επανάστασης, οι τεχνολογίες έχουν αρχίσει να συγκλίνουν σε τέτοιο βαθμό που μπορούν να προσφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες στα εμπορικά τμήματα των επιχειρήσεων.Η τεχνολογική γνώση και η εμπειρία μας στους τομείς του marketing, των πωλήσεων και της διαχείριση ηλεκτρονικών κρατήσεων, μας καθιστούν ικανούς να μπορούμε να προσφέρουμε ολιστικές λύσεις σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις βιομηχανίες της εκπαίδευσης, του τουρισμού, του πολιτισμού και των θεαμάτων."

— Vasilis Tsidimas, Founder – Owner 360mts

Tο Social Media Marketing είναι πλέον ένας από τους πιο σημαντικούς και αποδοτικούς τρόπους προβολής μιας εταιρείας και προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών της. Η αποτελεσματική παρουσία σου είναι σοβαρή υπόθεση και ειδικά η δημιουργία εύστοχου και σωστού περιεχομένου.Αν προσπαθείς ήδη να οργανώσεις τη προβολή σου ή θέλεις τώρα να ξεκινήσεις, η Social Active μπορεί να σε βοηθήσει σε κάθε σου βήμα. Επικοινώνησε μαζί μας

Intelligent Energy Management
Green Bonds for Low-Impact Building
Incentivizing Green Commutes for Employees

Χρησιμοποιείστε λίγο -ή καθόλου- κείμενο στο γραφικό της διαφήμισής σας

Μεταξύ των Social Media Marketers ο κανόνας του 20% στο κείμενο είναι πλέον ένα κοινό μυστικό. Όσο λιγότερο το κείμενο, τόσο μεγαλύτερο το reach της καμπάνιας σας. Οπότε όταν πραγματοποιείτε A/B testing φροντίστε μία από τις καμπάνιες σας να μην περιλαμβάνει καθόλου κείμενο

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία προσφορά που καλύπτει τις ανάγκες σας