Γιατί η επιχείρηση σας χρειάζεται να έχει τη δική της Ιστοσελίδα;

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές καθημερινά στρέφονται στο ίντερνετ για τη λύση κάποιου προβλήματος, για πληροφορίες σχετικά με ένα προϊόν , για σύγκριση τιμών, ή απλά για να βρούνε πληροφορίες σχετικά με ένα εστιατόριο, κατάστημα ή άλλου είδους επιχείρηση. Αν δεν έχετε εταιρικό website, ο πιθανός πελάτης σας πολύ απλά δεν θα γνωρίζει για εσάς και θα καταλήξει στον ανταγωνιστή σας που έχει ιστοσελίδα και παρουσία στο ίντερνετ.


Η παρουσία σας στο ίντερνετ όχι μόνο μπορεί αυξήσει το πελατολόγιο σας, αλλά και την αξιοπιστία σας, μιας και ο πελάτης αποκτάει έναν άμεσο δίαυλο επικοινωνίας μαζί σας, και μπορεί ξεκάθαρα να δεί το τι προσφέρει η επιχείρηση σας. Με έναν προσεκτικό σχεδιασμό και με προτεραιότητα της ανάγκες των πελατών σας, η ιστοσελίδα σας θα παρέχει μια επαγγελματική εικόνα και θα δίνει στους πιθανούς πελάτες σας μια ξεχωριστή εμπειρία, είτε σας ψάχνουν μέσα απο τον υπολογιστή, την ταμπλέτα ή το κινητό τους τηλέφωνο.

Οι πελάτες σας το απαιτούν.

Βάση ερευνών σε καταναλωτές όπως αυτή της BrightLocal πάνω απο το 80% των καταναλωτών ηλικίας από 18 μέχρι και 54 λένε πως είναι πιθανότερο να επικοινωνήσουν με μια επιχείρηση η οποία έχει το δικό της website. Σκεφτείτε πόσους πελάτες μπορεί να χάνετε καθημερινά γιατί πολύ απλά δεν σαν βρίσκουν online.


Για μια επιχείρηση, ένα καλά σχεδιασμένο web site είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας, αλλά και για να προσελκύσετε νέους.

Η Online πώληση είναι πολύ πιο οικονομική και ένας καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορείτε να πουλάτε πακέτα υπηρεσιών, τεχνογνωσία και προϊόντα

Δικηγόροι, γιατροί, οικονομικοί σύμβουλοι, μηχανικοί, μεσίτες και όλες οι προσανατολισμένες σε παροχή υπηρεσιών επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν μια δυναμική παρουσία και στο χώρο του διαδικτύου. Ο αριθμός των χρηστών του διαδικτύου συνεχώς αυξάνει, και πλέον μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού κάνει έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο προτού επιλέξει τον επαγγελματία που θέλει για να του παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του.

Αγορά μέσω Κινητού

Αγορά μέσω Η/Υ

Αγορά μέσω Tablet


Στην 360mts Κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες (websites, e-shops, portals) μέσω opensource framewoks παραμετροποιώντας wordpress templates και plugins με στόχο να προσφέρουμε άμεσες, οικονομικές και λειτουργικές λύσεις για τους πελάτες μας.Ειδικευόμαστε σε tailor made λύσεις που βελτιώνουν την λειτουργία και προβολή της επιχείρησής σας όπως web πλατφόρμες και mobile εφαρμογές.


Δώστε στους επισκέπτες σας αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες, φυλλάδια, λογισμικό, βίντεο, διαφάνειες Power Point, μουσική και πολλές άλλες πολυμεσικές (multimedia) εφαρμογές σχετικά με τη δραστηριότητά σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στις μέρες μας η επιχείρησή σας, με οτιδήποτε και αν ασχολείται, να μην έχει παρουσία στο διαδίκτυο. Εταιρία ή ελεύθερος επαγγελματίας χωρίς ιστοσελίδα προκαλούν αρνητικά σχόλια σε συνεργάτες ή πελάτες προς όφελος των ανταγωνιστών.

Ο Ανταγωνισμός σας πιθανότατα έχει ήδη ιστοσελίδα.

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και σε περίπτωση που δεν προσέξετε μπορεί να μείνετε πίσω. Ο καταναλωτής πλέον ενημερώνετε online και κάνει την έρευνα αγοράς μέσα απο το ίντερνετ.Αν δεν ακολουθείτε την τεχνολογία, οι ανταγωνιστές σας που έχουν ιστοσελίδα σας αποκτούν έναν επιπλέον τρόπο προβολής και ενδεχομένως, πελάτες που θα μπορούσαν να είναι δικοί σας πλέον καταλήγουν στον ανταγωνισμό.

— Vasilis Tsidimas, Founder – Owner 360mts

Σας βοηθάμε να εκμεταλλευτείτε το διαδίκτυο σωστά! Αξιοποιούμε δυναμικά κάθε νέα τεχνολογία για τη σωστή επιχειρηματική προβολή σας! Ενισχύστε το επιχειρηματικό σας προφίλ, εξασφαλίστε το μέλλον της επιχείρησής σας, αποκτώντας ένα δυναμικό website.

Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου με σκοπό να ενημερωθείτε για οτιδήποτε σχετικό με την ιστοσελίδα που θέλετε να κατασκευάσετε ή με την ιστοσελίδα που ήδη διαθέτετε. Συζητήστε μαζί μας για τις προοπτικές που υπάρχουν για τη δική σας επιχείρηση στο χώρο του διαδικτύου και εμείς στην 360mts θα φροντίζουμε να ξεχωρίσει η επιχείρησή σας.

Αξιοπιστία

Ολοκληρωμένα Projects

Αποτελεσματικότητα

Το να έχεις βέβαια μια ιστοσελίδα, δεν είναι από μόνο του αρκετό αν αυτή δεν φαίνεται επαγγελματική ή έχει κακό σχεδιασμό. Η ιστοσελίδα σας, είναι η βιτρίνα της επιχείρησης σας. Αντανακλά το brand σας και πρέπει να καθοδηγεί τον υποψήφιο πελάτη σας από την ενημέρωση μέχρι και την αγορά, ότι και αν είναι αυτό που πουλάτε, από ένα ραντεβού στο γιατρό, στο κομμωτήριο, την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου ή την πώληση κάποιου προϊόντος.